#نان سمیت از نان های خوشمزه و پرطرفدار ترکیه ای هست
مواد لازم
تخم مرغ 1 عدد
خمیر فوری 1 قاشق غذاخوری
شکر 1 قاشق غذاخوری
نمک کمی
روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
شیر تازه (آب) 1 و 1/4 لیوان
آرد نول آلتین 3 لیوان
کنجد یک لیوان
شیره خرما یا انگور
آب یک لیوان
دستور تهیه خمیر نان سمیت ترکیه ای
مایه خمیر فوری، تخم مرغ، شکر، نمک،روغن مایع و شیر یا آب را با هم مخلوط می کنیم.
اول نصفی از آرد را می ریزیم. با دست یا همزن خوب مخلوط می کنیم.
نصف دیگه را کم کم می ریزیم تا حدی که خمیری خوب به دست بیاد.
اگر به دست چسپید کمی آرد اضافه می کنیم.
روی خمیر رو کمی روغن میریزیم و میزاریم جای گرم تا به عمل بیاد.
45 دقیقه تا یک ساعت کافیه.
کنجد را داخل ظرفی می ریزیم
در ظرف دیگری شیره خرما (شیره انگور یا عسل سیاه) را با یک لیوان آب مخلوط می کنیم.
سطح کار را تمیز و کمی چرب می کنیم.
روش پیچیدن خمیر نان سمیت ترکی
خمیر را به قسمتهای مساوی تقسیممی کنیم. (من 6 قسمت کردم)
خمیر را تا جایی که میتونیم باز میکنیم تقریبا 80cm
از وسط دوشاخه را دور هم می پیچیم.
در پایان دو سر خمیر نان سمیک را به هم مچسپونیم به همین حالت.
نان را داخل یه کفگیر گذاشته و با یه قاشق مخلوط شیره را همه جای خمیر می ریزیم.
دو طرف نان را داخل کنجد می غلتونیم.
ته سینی را کاغذ روغنی انداخته و نان ها را در سینی می چینیم.
سینی را در فر از قبل گرم شده و با درجه 200 به مدت 25 دقیقه میگذاریم.
شعله بالا (گریل) را هم در حد طلایی شدن نان سمیت روشن می کنیم.
از فر که آوردیم بیرون روش را ملحفه تمیز می اندازیم که خشک نشه.
کپی رایت © 2022 - تمامی حقوق برای شرکت آرد سنبل مراغه محفوظ است.