تا حالا این نون جذاب و خوشمزه رو امتحان کردید ؟ اگر جوابتون منفیه توصیه میکنم حتما یه بار امتحان کنید.
دستور تهیه خمیر نان : آرد نول یا سبوس دار آلتین 550 گرم
خمیر مایه 120 گرم
آب سرد 650 گرم
نمک 15 گرم
100 گرم آب سرد
17 گرم روغن زیتون
اول از همه نصف مقداری آب ولرم رو با خمیر مایه مخلوط میکنیم و برای ده دقیقه کنار میذاریم تا که عمل بیاد و یکم پف کنه.
حالا آرد، نمک، و خمیر مایه عمل اومده رو با هم مخلوط میکنیم و با قاشق هم میزنیم تا مخلوطمون شبیه خورده نون بشه.
بعد کم کم ما بقی آب رو اضافه میکنیم و با دست مخلوطمون رو ورز میدیم تا یه خمیر لطیف به دست بیاد و به دست نچسبه. (به دست تمیزی که آغشته به خمیر نباشه)
حالا روی خمیر رو با پارچه می پوشونیم و یک ساعت در جای گرمی قرار میدیم تا حجمش تقریبا دو برابر بشه
بعد با سبزی تازه و پیاز و گوجه، فلفل دلمه و زیتون یا هر طعم دهنده دیگه روی خمیرمون میچینیم یه کم با روغن زیتون چرب میکنیم و به مدت ۴۰ دقیقه داخل فر که از قبل گرم شده با دمای ۲۴۰ درجه سانتیگراد قرار میدیم
در نهایت هم نوش جان
کپی رایت © 2022 - تمامی حقوق برای شرکت آرد سنبل مراغه محفوظ است.