امروز دستور پخت چیز کیک ژاپنی جذاب رو براتون گذاشتیم که خیلی درخواست شده بود
مواد لازم:
شیر/ ۱۰ میلی لیتر
خامه/ ۱۲۰ گرم نصف پیمانه
تخم مرغ/ ۳ عدد
کره/ ۳۰ گرم (چهار قاشق غذاخوری)
آرد نشاسته/ ۱۰ گرم (دو قاشق غذاخوری)
آرد/ ۳۰ گرم (یک سوم پیمانه)
شکر/ ۸۰ گرم (یک چهارم پیمانه)
وانیل به دلخواه/ یک دوم قاشق چایخوری
طرز تهیه چیز کیک ژاپنی:
اول ، شیر رو درون ظرف مناسبی بریزید، پنیر خامه ای و کره آب شده در دمای محیط رو هم به شیر اضافه و با هم مخلوط کنید. البته باید ظرف را روی بخار آب قرار بدید، تا مواد کاملا مخلوط بشن.
بعد زرده و سفیده تخم مرغ ها رو از هم جدا کنید. بعد با استفاده از همزن زرده، وانیل و نیمی از شکر را با هم به مدت ۲ الی ۳ دقیقه مخلوط کنید و اونو به شیر مخلوط شده با پنیر خامه ای و کره، اضافه و مواد را با هم ترکیب کنید.
آرد نشاسته و آرد را چند مرتبه الک کنید، تا کاملا مخلوط بشن و بعد کم کم به مواد اضافه کنید و به مدت ۱ دقیقه با همزن هم بزنید.
در مرحله بعدی طرز تهیه چیز کیک ژاپنی باید سفیده های تخم مرغ رو درون ظرف تمیزی بریزید و شروع به همزدن سفیده ها کنید و در حین هم زدن سفیده باقیماده شکر رو کم کم به ذره اضافه کنید و به خوبی هم بزنید، تا سفیده کاملا پف کند.
در ادامه باید سفیده کاملا پف کرده رو به مواد قبلی اضافه کنید، البته باید به آهستگی و در یک جهت مواد را با هم مخلوط کرده، تا پف سفیده های تخم مرغ نخوابد.
بعد داخل قالب را با کاغذ روغنی کاملا بپوشانید، اگر نوع قالب نچسپ می باشد، نیازی به پوشاندن کف قالب نیست. در صورتی که از قالب کمربندی استفاده می کنید باید از بیرون، قالب را تا نصفه با فویل بپوشانید. حال مواد رو درون قالب بریزید.
در مرحله آخر، باید به میزان ۲ سانتی متر، آب داغ داخل ظرف مناسب دیگری بریزید و بعد قالب را درون ظرف بگذارید و بعد ظرف را به داخل فر بگذارید، تا به مدت ۹۰ دقیقه و با حرارت ۱۵۰ درجه سانتی گراد درون فر باقی بماند.
حالا آماده هست تا نوش جان کنید.
کپی رایت © 2022 - تمامی حقوق برای شرکت آرد سنبل مراغه محفوظ است.